Vilka är de bästa sidorna för betting på e-sports?

Precis som med online-casinon och betting på traditionella sporter, så finns det ett antal sidor idag att välja på när du vill betta på e-sports. Vilken som är den bästa sidan är en väldigt individuell fråga. Mycket här handlar om smak, det vill säga vilket som är ens favoritspel, om oddsen är det viktigaste, om man prioriterar välkomsterbjudanden eller dylikt. Dock får du här några tips om de största på marknaden idag.

10 Bet Esports

Här har du ett företag som har lagt ett stort globalt fokus på sportsbook. Den har dessutom stöd för mängder av språk. De erbjuder även en generös välkomstbonus på 50% av din insättning och man måste enbart omsätta summan sex gånger.

Spel som du kan betta på här är: League och Legends, Dota 2, StarCraft och Counter Strike GO.

De har också många insättningsalternativ, vilket är ett stort plus.

Bet365 Esports

Detta är den världsledande operatören inom e-sports. De erbjuder även en mycket bra sportsbook. Antalet tillgängliga e-sporter är något som hela tiden utökas, då de har lagt stort fokus på detta. Här kan du hitta odds för nästan alla stora event. Bet365 har skaffat sig ett väldigt gott rykte, mycket tack vare sitt breda urval av sporter och dess goda support för både PC och mobil-användare (som dessutom inkluderar live-streaming för båda).

Registreringsbonusen du får här är så generös som 100%, som du endast behöver omsätta tre gånger (inklusive din egen insättning).

Vilka spel kan du betta på här? Bland annat består utbudet av: League of Legends, DOTA 2, StarCraft 2 med flera. Dock så bör man checka in regelbundet på sidan då de erbjuder nya spel för betting då och då.

Pinnacle Esport Betting

Här är ytterligare ett företag som ligger i framkant och som fått goda användarrecensioner. En nackdel dock med Pinnacle är att det inte är tillgängligt i alla länder.

Dock är de ledande vad gäller utbud av odds på e-sporter, då deras fokus är på just det.

Spel: League of Legends, DOTA 2, StarCraft 2, Counter Strike: GO och även ibland Hearthstone.

Hoppas du hittar favoriten och får tursam betting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *